Nabildani prašiči - Korejski znanstvenik iznašel način kako podvojiti meso na prašiču
10.12.2017
Znanstveniki iz Južne Koreje in Kitajske so uporabili genetiko, da bi oblikovali "dvojno mišično maso" prašiča, ki bi proizvedel več, bolj vitkega mesa brez maščobe. Znanstveniki so uredili enega od prašičjih genov namesto presaditve genskih informacij iz druge vrste, kar je pomembna razlika za vpletene znanstvenike, ki upajo, da bodo potrošnikom in regulatorjem pomagali, da to sprejmejo kot varno.
POGLEJ VIDEO SPODAJ:
Mama vdre v porodnišnico, potem ko ugotovi, da je ob menjavi plenice dobila napačnega otroka
Spim z upokojenci in zaslužim veliko denarja - poskrbim, da se spet počutijo mlade in jim omogočim avanturo, ki si jo bodo zapomnili
Umrla sta najstarejša sijamska dvojčka na svetu Lori in George
Oboževalci šokirani nad videzom Clinta Eastwooda, igralec je zdaj le še senca samega sebe!