Nabildani prašiči - Korejski znanstvenik iznašel način kako podvojiti meso na prašiču
10.12.2017
Znanstveniki iz Južne Koreje in Kitajske so uporabili genetiko, da bi oblikovali "dvojno mišično maso" prašiča, ki bi proizvedel več, bolj vitkega mesa brez maščobe. Znanstveniki so uredili enega od prašičjih genov namesto presaditve genskih informacij iz druge vrste, kar je pomembna razlika za vpletene znanstvenike, ki upajo, da bodo potrošnikom in regulatorjem pomagali, da to sprejmejo kot varno.
POGLEJ VIDEO SPODAJ:
Pošast je mačko pobarvala modro - na srečo je srečala čudovitega junaka
Deklica trdi, da jo je Bog pripeljal do zapuščenega novorojenčka na dvorišču za hišo
Poštar je 94-letni babici raznašal pošto, ko je zaslišal jok in se odločil vlomiti v hišo
NOVA TEHNIKA BARVANJA JAJC – ZVEZDASTI VESOLJSKI VZORCI: Preprosto, enostavno, rezultat pa nikoli boljši