Nabildani prašiči - Korejski znanstvenik iznašel način kako podvojiti meso na prašiču
10.12.2017
Znanstveniki iz Južne Koreje in Kitajske so uporabili genetiko, da bi oblikovali "dvojno mišično maso" prašiča, ki bi proizvedel več, bolj vitkega mesa brez maščobe. Znanstveniki so uredili enega od prašičjih genov namesto presaditve genskih informacij iz druge vrste, kar je pomembna razlika za vpletene znanstvenike, ki upajo, da bodo potrošnikom in regulatorjem pomagali, da to sprejmejo kot varno.
POGLEJ VIDEO SPODAJ:
Povodni konj v Ugandi pogoltnil dojenčka! 2-letni deček je čudežno ušel smrti
NOV TREND NA POROKAH! Mladi pošiljajo vabila s posebnimi željami: Gostje besni, to je ´udarec po žepu.`
Odlična spomladanska kremna špinačna juha
VIDEO Solo koncert na avtobusu: 14 ur prepeval od Sarajeva do Dunaja