Nabildani prašiči - Korejski znanstvenik iznašel način kako podvojiti meso na prašiču
10.12.2017
Znanstveniki iz Južne Koreje in Kitajske so uporabili genetiko, da bi oblikovali "dvojno mišično maso" prašiča, ki bi proizvedel več, bolj vitkega mesa brez maščobe. Znanstveniki so uredili enega od prašičjih genov namesto presaditve genskih informacij iz druge vrste, kar je pomembna razlika za vpletene znanstvenike, ki upajo, da bodo potrošnikom in regulatorjem pomagali, da to sprejmejo kot varno.
POGLEJ VIDEO SPODAJ:
Znanstveniki so odkrili ostanke največje kače, ki se je kdaj plazila po Zemlji. Ime ji je Vasuki
Ideja za zdrav prigrizek: Super slastna borovničeva marmelada in chia semena pripravljena v pol ure, brez sladkorja in dodatkov
Moški skuša uživati vsak trenutek s svojo ženo, ki trpi za demenco – zanjo je naredil nekaj ganljivega!
Dečka so napadli trije morski psi, ker so turisti v vodo metali hrano