Slastno in hrustljavo. Tako enostaven recept za piščančje prsi, ki se jim nihče ne more upreti. Sestavine imate doma!
14.12.2016
Njam. Že čutim v ustih...
Piščančje prsi so zelo priljubljena vrsta mesa. Priprava hrane piščanca je zelo hitra in prisega na svojo mehkobo in krhkost. Danes bomo pripravili piščanca na tak način, da je pravi za vas, in lahko še v veliki meri neznan.
V piščančje palačinke se boste zaljubili in zagotovo se bodo pogosto pojavljale na vašem meniju.
Sestavine
- Piščančje prsi en kilogram
- ena čebula
- 1-2 jajce
- 1 žlica majoneze
- 1 žlica moke
- 3-4 žlici olja
- sol
- poper
Postopek
1) piščančje prsi operemo in popivnamo.
2) piščanca, nato narežemo na tanke trakove.
3) olupimo čebulo, drobno nasekljamo. Bolj sesekljamo boljše je.
4) zmešajte čebulo s sesekljanim mesom.
5) Dodamo sol, poper in pustimo, da se marinira 2 uri.
6) Po 2 urah, dodamo mariniranemu mesu, jajca.
7) Na koncu dodamo žlico majoneze, žlico moke in vse dobro premešamo.
8) Segrejemo olje v ponvi. Nato vstavite žlico vanjo in mešanico v obliki palačinke. Na vsaki strani popečemo do zlato rjave barve za 2-3 minut.
Majhen pes, ki ne zna hoditi, se spoprijatelji z golobom, ki ne zna leteti
Nasilna igra, ki vključuje šah in boks, se imenuje ´najbolj nor šport v vsej zgodovini`
Dojenček v komi, potem ko mu je babica pomotoma vmešala vino v mleko v prahu
Deček star 3 leta, je edina oseba v Združenem kraljestvu z redko genetsko motnjo - na svetu pa jih je le še 15